Textiel Plus abonnement

Ontvang vier keer per jaar een extra dik nummer van Textiel Plus, boordevol inspirerende interviews, exposities, boekrecensies, columns en instructieve informatie. Elk nummer is samengesteld door gerenommeerde textielkunstenaars en deskundigen, speciaal voor liefhebbers van textielkunst en creatieve hobbyisten.

Met dit abonnement krijg je niet alleen het fysieke tijdschrift thuisbezorgd, maar ook gratis toegang tot het uitgebreide Textiel Plus archief! Lees alle nummers van 2015 tot heden online en ontdek een schat aan informatie en inspiratie.

Kosten abonnement:
Nederland:   van € 79,80 voor € 41,- per jaar
België:        € 45,- per jaar

  • Het abonnementsgeld wordt éénmaal per jaar in rekening gebracht.
  • Bij het afsluiten van een tweejarig abonnement wordt het abonnementsgeld voor twee jaar in één keer in rekening gebracht.
  • Betaling geschiedt middels automatische incasso of factuur per e-mail.

Duur en opzeggen:
Aan een jaarabonnement zit je voor de duur van één jaar vast (vier nummers), aan een tweejarig abonnement voor de duur van twee jaar (acht nummers). Na afloop van de gecontracteerde periode wordt het abonnement stilzwijgend verlengd en bedraagt de opzegtermijn drie maanden. Opzeggen kan op elk gewenst moment telefonisch, per mail, per brief of via het contactformulier.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze transacties.

Vul je gegevens hieronder in voor het Textiel Plus abonnement en lees inspirerende verhalen over textielkunstenaars.