Prijzen MEGA winactie jubileum HobbyHandig

0
97

1ScanNCut SDX1250, 1x t.w.v. € 649,-

Doe mee en win deze ScanNCut SDX1250 hobbysnijmachine van Brother. Snijden, tekenen, scannen, je maakt de mooiste creaties met de Brother ScanNCut DX SDX1250. De ScanNCut is ’s werelds ENIGE standalone snijmachine met ingebouwde scanner. Een ideaal voor iedere hobbyist!

Aangeboden door Brother.

2Brother Sublimatieprinter SP1, 1x t.w.v. €449,00.

Met deze sublimatieprinter heb je de kracht van personaliseren in eigen handen. Gebruik je favoriete software om te ontwerpen en rechtstreeks vanaf je computer af te laten drukken in hoge kwaliteit. Verbind de sublimatieprinter met de Brother Artspira-app voor oneindig veel creatieve mogelijkheden; creëer projecten, ontwerpen en maak bewerkingen in de app. Deze compacte sublimatieprinter van Brother past in iedere werkkamer. Perfect voor veelzijdige creatievelingen en kleine ondernemingen die een nieuwe toevoeging in personaliseren willen gaan aanbieden. Zo kun je direct aan de slag met de meegeleverde printercartridges en het sublimatiepapier. Laat je creativiteit de vrije loop!

Aangeboden door Brother.

3Candle Making Kit, 1x t.w.v. € 15,50.

Maak kans op deze Mini hobbyset Kaarsen maken!
Met deze set giet je natuurlijke sojakaarsen in prachtige oesterschelpen. De set bevat alle materialen en instructies die je nodig hebt (Inhoud: Oesterschelpen, sojawas, kaarslonten, tissuepapier, siliconen pads). Zo maak je de mooiste kaarsen voor jouw interieur. De sojawas is 100% veganistisch, brandt schoon en roet veel minder dan traditionele kaarsen. En de oesterschelpen hebben een mooie, organische vorm die perfect past bij de huidige interieurtrends. Als de kaarsen klaar zijn, zijn ze heel decoratief en leuk om een gezellige sfeer tot in elke hoek van jouw huis te verspreiden.

Aangeboden door Creativ Company.

4Groot Bison Lijmpakket, 1x t.w.v. €101,49.

Doe mee aan de winactie en maak kans op het Groot Bison Lijmpakket, bestaande uit o.a.  Tube Bison Poly Max Original Express, Tube Bison Wood Max Transparant, Bison Houtlijm Extra, Bison Stic, Bison Alleslijm, Bison Patafix, Bison Max Repair, Bison Lijmspray Creative, Bison Kit Transparant, Bison Textiellijm, Bison Secondelijm, Bison Glue Gun + lijmpatronen en Bison Wand&Klaar Behanglijm

Aangeboden door Bison

5Boek Kostuumdiertjes teken je zo!, 3 x t.w.v. € 20,99.

Doe mee en win het boek ‘Kostuumdiertjes teken je zo!’

Karin Luttenberg is de auteur van het boek ‘Kostuumdiertjes teken je zo!’. Met de voorbeelden van Karin kun je eenvoudig superleuke diertjes in kleurrijke kostuums tekenen. Iedereen kan ze tekenen met de stap-voor-stap-voorbeelden en je ontdekt hoe mooi ze worden door te kleuren met alcoholmarkers gecombineerd met kleurpotloden. Karin is bekend van haar zwart-witstijl maar brengt met dit boek een wereld vol kleur tot leven. Het boek telt 120 pagina’s en is een uitgave van Paperfuel.nl. 

ISBN: 9789078053286

Aangeboden door Paperfuel

6Durable Haak- en breirugzak, 1x t.w.v. € 59,95.

De Durable Haak- en breirugzak is een multifunctionele en praktische tas, speciaal ontworpen voor handwerkers die hun materialen overzichtelijk en gemakkelijk willen meenemen. Deze rugzak biedt drie aparte compartimenten voor het opbergen van garens. Aan de zijkant van de tas zitten gaten waardoor het garen tijdens het werken netjes kan worden doorgevoerd. Hierdoor fungeert de rugzak ook als garenhouder, waarbij de draden niet in de war raken. Formaat: 28 x 24 x 43 cm. De rugzak is gemaakt van canvas 100% katoen. De voering aan de binnenkant is gemaakt van 100% polyester.

Aangeboden door Durable Yarn / G.Brouwer & zn

7Gütermann Deco stitch garenset, 1x t.w.v. 26,20.

Doe mee en win deze set Gütermann Deco Stitch naaigaren 10 stuks. Voor iedereen die met passie en aandacht voor detail iets persoonlijks wil maken met decoratieve naden, fijne decoratieve steken en nog veel meer, dan zorgt het zijdeachtige, decoratieve naaigaren Deco Stitch No. 70 met zijn hoge kwaliteit ervoor dat je sterke en mooie steken kunt maken.

Aangeboden door Gütermann.

82 Toegangskaartjes voor Shape Textielmuseum, 1 x t.w.v. € 29,00.

Win 2 toegangskaartjes voor de tentoonstelling ‘Shape’ in het Textielmuseum te Tilburg. Betreed de adembenemende wereld van SHAPE! In deze modetentoonstelling wandel je langs surreële, futuristische en verleidelijke looks geïnspireerd op het menselijk lichaam. Verken aan de hand van deze ontwerpen de maakbaarheid van het lichaam en de creatie van identiteit door middel van textiel en mode. Speciaal voor de tentoonstelling ontwikkelden ontwerper Henrik Vibskov, modeontwerper Marlou Breuls en digitaal ontwerper Elmo Mistiaen fascinerende installaties. Allen werkten ze in het TextielLab in het kader van het Reasearch & Development (R&D) breiprogramma. ‘SHAPE’ toont je naast de indrukwekkende eindresultaten ook hun intensieve werkproces.

Aangeboden door het Textielmuseum te Tilburg

9Kleurpotlodendoos Staedtler Design Journey 72 stuks, 1x t.w.v. € 37,85.

Doe mee en maak kans op de Staedtler Design Journey kleurpotlodenset.

Deze set in metalen etui bestaat uit 72 kleuren. De Staedtler kleurpotloden zijn in klassieke, zeskantige vorm. De potloodstift is zeer zacht en kleurintense, ofwel sterk gepigmenteerde kleuren die gemakkelijk te mengen zijn. Geschikt voor een breed scala aan droge technieken in heldere kleuren. Het hout is afkomstig van gecertificeerde, verantwoordelijk beheerde bossen.

Aangeboden door Staedtler Benelux

10Durable Haakagenda 2025, 1x t.w.v. € 18,95.

Doe mee en wie weet win jij de Durable Haakagenda 2025, daar kun je heel volgend jaar plezier van hebben. Deze agenda is gemaakt door Durable Yarn in samenwerking met de getalenteerde Belgische ontwerpster Elke Wellens van Het Haakbeest.

Aangeboden door Durable Yarn / G.Brouwer & zn

11Gütermann garenset 250 m, 1x t.w.v. € 67,10.

Doe mee en win deze Gütermann Naaigarenset bestaande uit 12 klossen universeel garen van 250 meter: 12 klossen in de populaire basiskleuren. Dit is de uitgebreide basisset voor iedereen die van naaien houdt. Voor alle materialen en naden, voor naaien met de naaimachine en met de hand, voor lock- en stapnaden, voor overlock- en veiligheidsnaden, voor knoopsgaten en voor het aannaaien van knopen, voor fijne siersteken en decoratieve naden. Aanbevolen naald en naaldgrootte: Universele naald NM 70 – 90.

Aangeboden door Gütermann.

12Mini die cut machine van Studio Light, 1x t.w.v. € 59,95.

Doe mee en maak kans op een mini die cut machine van Studio Light. Deze kleine stans- en embossingmachine is zo compact dat hij weinig plaats inneemt en makkelijk is mee te nemen. De opening van 7,8 cm (3,07 inch) breed zorgt ervoor dat er toch veel stansmallen door passen. Ideaal voor het kleinere werk. Onder andere geschikt voor het snijden van papier, cardstock, kurk, EVA foam en dun geweven stof. Plaats de mini stansmachine op een glad oppervlak, zo weet je zeker dat de snij- en embossingmachine stabiel staat. Hij wordt geleverd met een complete set platen.

Aangeboden door KippersHobby

13Pakket kaarten maken van Ursus, 1x t.w.v. € 29,50.

Doe mee en win een pakket kaarten maken van Ursus. Dit is een handig pakket voor iedere kaartenmaker. Wie weet win jij dit onmisbare kaartenpakket.

Aangeboden door KippersHobby

142 complete haakpakketten en 2 haaknaalden met softgrip, 1x t.w.v. € 25,00.

Doe mee en maak kans op: 2 complete haakpakketten en 2 haaknaalden met softgrip. Een fantastisch pakket voor iedereen die van handwerken houdt. 

Aangeboden door KippersHobby

15Etui duo aquarelmarkers Goldfaber Faber-Castell, 1x t.w.v. € 71,99.

Doe mee en win een etui van 24 stuks Duo aquarelmarkers Goldfaber Faber-Castell. Deze hoge kwaliteits aquarel duo markers zijn op waterbasis en hebben twee punten, een zachte, flexibele penseelpunt voor artistiek werk en finelinerpunt (0.4 mm) gevat in metaal voor contouren en gedetailleerd werk. De inkt is volledig oplosbaar in water, streeploos en bloedt niet door het papier. Verder kenmerkt deze marker zich doordat deze reukloos, zuurvrij, pH-neutraal is. De dop en houder zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. 

Aangeboden door Kangaro-KTC

16Alize Puffy garenpakket mouwloos vest, 1 x t.w.v. € 34,00.

Maak kans op het Alize Puffy garenpakket voor het maken van het mouwloze vest uit Breimagazine 7. Dit pakket is geschikt om een een vestje te maken in de maten S t/m XL. Puffy van het mer Alize is een lusgaren voor breien zonder naalden. Het is echt makkelijker dan je denkt. Doe mee en wie weet win jij dit leuke pakket en loop je binnenkort in zo’n heerlijk warm vest.

Het Alize Puffy garenpakket is aangeboden door Alize Nederland.

17Leane Creatief pakket, 3x t.w.v. € 22,85.

Doe mee en win één van de 3 Leane Creatief pakketten met daarin: een 3D embossing folder Winter time 35.9297 & Combi Stamp Sneeuwmannen 55.9129 & Stencil Snow crystals 95.9266. Een aanrader als je van kaarten maken houdt of als je verzot bent op papierhobby’s.

Aangeboden door Leane Creatief

18Gütermann Deco Stitch garenset, 1x t.w.v. € 52,45.

Win nu een naaigarenset Gütermann Deco Stitch 20 stuks!

Dit is een prachtige naaigarenset van Gütermann voor siernaden, fijne siersteken en nog veel meer. Dit lichtreflecterende, hoogwaardige naaigaren zorgt ervoor dat u sterke en mooie steken kunt maken op diverse stoffen. Het is gemaakt van 100% polyester, wasbaar op 95 graden Celsius en geschikt om te drogen in de droogtrommel. Laat jouw projecten opvallen met dit mooie, decoratieve naaigaren!

Aangeboden door Gütermann.

19Lang Yarns garenpakket, 1x t.w.v. € 71,80.

Doe mee met de winactie en win een Garenpakket Cloud Tweed van Lang Yarns. Het pakket bestaat uit 4 bollen Cloud Tweed en een punto boekje voor het maken van dit model vest.

Aangeboden door Lang Yarns

20Bliketui kleurpotloden Black Edition Faber-Castell, 1x t.w.v. € 28,49.

Maak kans op de Kleurpotlodenset van de Black Edition serie van Faber-Castell. De potloden hebben een trendy en uitzonderlijke uitstraling. Dit superzachte potlood zorgt voor een zeer soepele, zachte kleurverdeling. Briljante, opvallende kleuren. Gemaakt van hoogwaardig zwart hout. Deze serie potloden hebben een ergonomische driehoekige vorm. De potloden zijn voorzien van een speciale (SV) verlijming om het breken van de stift te voorkomen. Deze set bestaat uit 36 potloden in bliketui. Het hout komt uit gecertificeerde duurzame bosbouw. Klimaatneutrale productie.

Aangeboden door Kangaro-KTC

21Kerst Macramé Kit, 1x t.w.v. € 11,50.

Doe mee en win! Met deze kit maak je jouw eigen kerstdecoratie om aan de muur te hangen met de macraméknooptechniek. De set bevat alle materialen en instructies die u nodig hebt (Inhoud: Macramékoord, hangstok). Wie de grappigste kerstman van het jaar wil maken, vindt in deze Mini Hobbyset precies wat er allemaal nodig is. Knoop jouw eigen kerstdecoratie van zacht katoenkoord in traditionele rode en witte kleuren. Dit knoopproject is makkelijker en sneller te maken dan je denkt – het perfecte kerstproject voor iedereen die graag zelf kerstdecoraties maakt.

Aangeboden door Creativ Company.

22Diverse haak/breiboekjes Schachenmayr, 10 x t.w.v. € 13,70.

Maak kans op één van de pakketten brei- en haakboekjes van Schachenmayr, met o.a.

Booklet No 9 – Bravo Softy Gebreide knuffels, Booklet No 10 – Bravo Quick & Easy voor het maken van accessoires als mutsen en sjaals, maar ook woondecoratie + Booklet – Catania Fruit en Groenten haken + Booklet Catania Space Trip, gehaakte amigurumi ruimtefiguren.

Aangeboden door Schachenmayr

23Het grote nijntje haakboek, 2 x t.w.v. € 20,00.

Met het boek haak je nijntje, haar vriendjes en thema-accessoires, die de wereld van nijntje echt tot leven brengen. In dit boek vind je 15 unieke projecten, door Kimberley Zwaans, waarmee je onder andere knuffels haakt van nijntje en haar vriendjes, een knuffeldoekje, een dekentje en een feestelijke taart. Naast haakpatronen vind je in dit boek ook de originele illustraties van Dick Bruna, om er nog meer plezier aan te beleven! Door de eenvoudige stijl van nijntje en duidelijke uitleg zijn de projecten niet te ingewikkeld om te haken, waardoor het boek ideaal is voor zowel de beginnende haker als de meer ervaren haker.

ISBN: 9789021045931 Paperback

Dit boek is aangeboden door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

24Studiobox 48 tekenstiften Pitt Artist Pen Brushset Faber-Castell, 1x t.w.v. € 149,99.

Maak kans op een 48-delige Studiobox tekenstiften Pitt Artist Pen Brush van Faber-Castell. Deze tekenstiften met brushtip voor schetsen, studies, tekeningen, opschriften, ontwerpen en lay-outs, hebben een hoogwaardige pigmentering met een uitstekende kleurkracht, hoge lichtbestendigheid, watervast, goede inktvloed en gelijkmatige kleurafgifte.

Aangeboden door Kangaro-KTC

25Durable Haak- en breitas, 1x t.w.v. € 59,95.

Doe mee en win deze Durable haak- en breitas. Dit is een veelzijdige en praktische opbergoplossing voor handwerkers. De tas is slim ontworpen met verschillende compartimenten om zowel garens als andere benodigdheden overzichtelijk te organiseren. De tas is makkelijk mee te nemen dankzij de twee stevige handvatten en de verstelbare schouderband. Alle ritsen zijn voorzien van elegante ritsenschuivers met het Durable logo, wat zorgt voor een stijlvolle afwerking. Deze tas biedt een complete en praktische oplossing voor het opbergen van al je handwerkbenodigdheden, terwijl alles netjes georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk blijft.
De tas is gemaakt van canvas 100% katoen. De voering aan de binnenkant is gemaakt van 100% polyester. Formaat: 38 x 25 x 26 cm.

Aangeboden door Durable Yarn / G.Brouwer & zn

26Het officiële Pieter Konijn breiboek, 2 x t.w.v. € 27,50.

In Het officiële Pieter Konijn breiboek brengt Claire Garland de iconische illustraties van Beatrix Potters Pieter Konijn tot leven in twaalf betoverende gebreide personages. Met behulp van de duidelijke instructies en prachtige foto’s maak je zelf de geliefde figuren uit de avonturen van Pieter Konijn. Brei favorieten als Pieter Konijn, Benjamin Wollepluis en Jozefien Kwebbeleend, of Jeremias Hengelaar en Poekie Poes. Kleed ze aan met eenvoudige viltkleding om de uitstraling compleet te maken. Elk detail, van Pieters blauwe jasje tot de schort van Vrouwtje Plooi, is eenvoudig te maken aan de hand van de patronen en duidelijke uitleg. Daarnaast vind je in het boek ook originele illustraties en passages uit de Pieter Konijn-boeken. Dit mooie gebonden boek is een lust voor het oog, niet alleen voor breiliefhebbers, maar ook voor fans van Pieter Konijn!

ISBN: 9789021047591 Hardcover

Dit boek is aangeboden door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

27Schachenmayr Catania 1 kg Very Peri, 1x t.w.v. € 65,00.

Doe mee en win 1 kilo Schachenmayr Catania in de Pantone kleur Very Peri. Het bekende en populaire Catania is gemaakt van 100% gekamd en gemerceriseerd katoen van hoge kwaliteit. Catania wordt aanbevolen voor zowel breien als haken en is dankzij het koele en lichte comfort een geweldige keuze voor zomerse kledingstukken en luchtige accessoires. Was het Catania kledingstuk de eerste keer op 60°C. Daarna kan het op de aanbevolen 40°C gewassen worden. 

Aangeboden door Schachenmayr 

28Gütermann Allesnaaigarenset, 1x t.w.v. € 33,50.

Doe mee en maak kans op een Gütermann Naaigarenset met 6 conen allesnaaigaren. De set bestaat uit 6 spoelen van Gütermann allesnaaigarens van 250 m. Een handige basisset voor liefhebbers van naaien en het maken van creaties op stof.

Aangeboden door Gütermann.

29Boek Kersthuisjes haken van Mr. Cey, 2 x t.w.v. € 20,00.

Maak nu kans op het populaire boek ‘Kersthuisjes haken’ van Mr. Cey.

Mr. Cey is een autoriteit als het om haken gaat en je zult vast enthousiast worden van dit schattige huisje, dat hij, samen met nog 19 anderen, beschreven heeft in het boek ‘Kersthuisjes haken’. Ook bomen en lantaarnpalen zijn niet vergeten om het dorp tot leven te brengen. De huisjes zijn versierd met haakwerk, borduursels en vilt en ook de beginnende haker kan ze makkelijk maken. De patronen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen en ze kunnen in allerlei variaties gemaakt worden. 

ISBN: 9789021046730, Paperback

Dit boek is aangeboden door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

30Etui duo aquarelmarkers Goldfaber Faber-Castell, 1x t.w.v. € 71,99.

Doe mee en win een etui van 24 stuks Duo aquarelmarkers Goldfaber Faber-Castell. Deze hoge kwaliteits aquarel duo markers zijn op waterbasis en hebben twee punten, een zachte, flexibele penseelpunt voor artistiek werk en finelinerpunt (0.4 mm) gevat in metaal voor contouren en gedetailleerd werk. De inkt is volledig oplosbaar in water, streeploos en bloedt niet door het papier. Verder kenmerkt deze marker zich doordat deze reukloos, zuurvrij, pH-neutraal is. De dop en houder zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. 

Aangeboden door Kangaro-KTC

31edding Creatief pakket, 1x t.w.v. € 100,-.

edding feliciteert HobbyHandig met 40 jaar creativiteit!

Samen vieren we het 40-jarig jubileum van HobbyHandig met een bijzonder prijzenpakket ter waarde van € 100,- speciaal voor alle abonnees en lezers. Dit inspirerende edding pakket biedt geweldige producten om je creativiteit de vrije loop te laten:

  • Acrylic set: Voor het schilderen op papier, canvas, stenen, hout en terracotta.
  • Set Metallic Brushpennen: Voeg een sprankelend metallic effect toe met deze brushpennen.
  • Set Glanslakmarkers: Tekenen op en versieren van gladde oppervlakken was nog nooit zo eenvoudig.
  • Set Krijtmarkers: Perfect voor tijdelijke kunstwerken op ramen, glas en krijtborden.
  • Set Profipennen: Voor gedetailleerde lijnen en precisiewerk in schetsen en ontwerpen.

 Doe mee en wie weet win jij dit pakket!

Aangeboden door edding.

32Boek Mr. Cey’s 101 Haaksteken, 2x t.w.v. € 15,00.

Een prachtig naslagwerk met 101 verschillende haaksteken van Mr Cey. Elke steek wordt duidelijk uitgelegd met foto’s, beschrijving en patroontekeningen, samen met een korte uitleg en tips. Het handzame boek start met makkelijke haaksteken en bouwt op naar meer uitdagende haaksteken. Een boek vol inspirerende haaksteken voor alle haaksters en dat alles voor een lage prijs!

ISBN: 9789021046747 Hardcover

Dit boek is aangeboden door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

33Boek Sokken breien en zoveel meer, 2x t.w.v. € 20,00.

Nieuwe patronen en technieken om sokken te breien van het internationaal populaire breiduo Dendennis en Mr. Knitbear. Ontwerpen voor sokken, sjaals én mutsen in op elkaar afgestemde combinaties, met enkele kerstmotieven. De mix van toegankelijke projecten en het wat ingewikkeldere kleurwerk houdt het boek tegelijk interessant en ook laagdrempelig. Dit boek boordevol originele ontwerpen biedt voor elke breiliefhebber wat wils! ISBN: 9789021048505 Paperback

Dit boek is aangeboden door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

34Gütermann denim garenset, 1x t.w.v. € 27,20.

Deze prachtige denim naaigarenset bevat 12 klossen van 100 meter in diverse kleuren. Voor robuuste stik- en siernaden en de voor jeans zo kenmerkende doorgestikte confectienaden. Met Gütermann Denim garen geef je jouw projecten gegarandeerd een stoere look. De sterke draad laat zich eenvoudig verwerken, zonder dat je de draadspanning van jouw naaimachine hoeft te veranderen. De draad is geschikt voor zowel klos als spoel, perfect voor als je meerdere lagen stof wilt stikken of naden wilt samennaaien. Bovendien is de draad slijtvast, sterk en kleurecht. Het garen is gemaakt van 100% polyester, tot 95°C wasbaar en is geschikt voor de wasdroger. Aanbevolen naaldmaat is NM 90-110.

Aangeboden door Gütermann.

35DIY Sieraden Starterset Studio Zepp, 1 x t.w.v. € 59,95.

Maak kans op deze leuke starterset voor het maken van oorbellen. Ideaal als me-time moment: schenk jezelf (of iemand anders) een moment van creatieve ontspanning. Ontwerp 7 paar oorbellen naar eigen smaak waar je nadien nog jaren plezier van hebt. Zalig toch?! Het pakket bevat al het materiaal dat je nodig hebt en de uitgebreide online workshop loodst je stap voor stap doorheen het proces. Je hebt dus geen ervaring nodig!

Het DIY startpakket is bestaat uit oorbelonderdelen en 3 kleikleurvariaties. De kleikleuren kan je mengen om andere kleuren te krijgen. 

Aangeboden door Studio Zepp

36Mini-Craft Kit Macramé, 1x t.w.v. € 12,99.

Maak kans op de mini-craft kit macramé voor het maken van een dromenvanger met rozenkwarts. Met deze set knoopt u een prachtige dromenvanger met unieke en ruwe kristallen van rozenkwarts. De set bevat alle materialen (Inhoud: Rozenkwarts, macramékoord, metalen draadring, glaskralen, kralennaald) en instructies die u nodig heeft.

Aangeboden door Creativ Company.

37Staedtler Design Journey kleurstiften, 1x t.w.v. € 28,40.

Doe mee en win de set Staedtler permanente, dubbelpuntstiften DESIGN JOURNEY in 36 kleuren. Deze stiften hebben een fijne en een ultrafijne punt. Eén stift, twee punten voor creatieve en individuele designs op vrijwel alle oppervlakken. Lijnbreedte fijne punt ca. 3,0 mm en de ultrafijne punt ca. 0,5 mm.

Aangeboden door Staedtler Benelux

38Gütermann garenset Neon, 1x t.w.v. € 9,35.

Maak kans op deze Gütermann Creativ Allesnaaigaren – neonset van 4 spoelen van 100 m. Het garen is van 100% polyester. Dit garen is geschikt voor hand- en machinaal naaien. De verpakking bevat 4 x 100 m spoelen van populaire neonkleuren.

Aangeboden door Gütermann

39Boek Kabouterdeurtjes maken voor kerst, 2x t.w.v. € 16,99.

Met de toegankelijke instructies van Sarah Arabatzis maak je aan de hand van stap-voor-stapinstructies zelf acht kerstige kabouterdeurtjes en tafereeltjes eenvoudig met vilt, draad, ijslollystokjes en papier. Iedere kabouter heeft zijn eigen verhaal om aan je kinderen te vertellen, en hun kerst nog betoverender te maken. Ook vind je in het boek inspiratie om zélf een kabouterdeurtje met bijpassende kabouter te bedenken. Helemaal passend in de miniatuurtrend en een prachtig ritueel voor het hele gezin in de aanloop naar kerst! ISBN: 9789021048529  Hardcover

Dit boek is aangeboden door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in